Vermageren door gezonde voeding en bewegen

Lokaal afslanken bij je buik

Terwijl bijna iedereen wil afvallen om gezonder te worden, zijn de gevolgde methodes vaak verre van gezond! Overgewicht vormt een probleem voor uw uiterlijk en leidt tot innerlijke klachten, zoals vaat- en hartziekten en diabetes. Vraag raad aan de trainers bij Galaxy Fitness en zet zo de eerste stap in de richting van een slanke lijn en een gezond evenwicht.

Lokaal afslanken bij je buik

De gepatenteerde Slim Belly gordel stimuleert de doorbloeding en stofwisseling rond de taille. De massage voelt prettig aan en u zal het effect direct merken. Het geheim is Airpressure Bodyforming, een gepatenteerde methode waarmee u heel slim aan een beter figuur werkt. Het is een unieke combinatie van moderne technologie, de beste training om vet te verbranden en eenvoudig te volgen voedingsrichtlijnen. Vraag raad bij Galaxy Center.

Een overzicht van onze tarieven vindt u hier.

Voor blije benen

Wie wil geen slanke benen, mooie billen en een stevige huid zonder cellulitis. Dankzij de Airpressure Bodyforming methode van Slim Legs is dit mogelijk. De Slim Legs ziet er uit als een normale sportbroek. De drukslangen zorgen voor een lichte wisseldrukmassage van je bovenbenen en billen. Vraag gerust meer info bij Fitness center Galaxy.